Infoavonden in het ziekenhuis

Het medisch-vroedkundig team van het HeiligHartziekenhuis nodigt je uit op een informatieavond omtrent arbeid en bevalling. Tijdens deze avond zullen onze vroedvrouwen je meer concrete informatie verschaffen over opname, bevalling en verblijf in het ziekenhuis. Er is de mogelijkheid om informatie te verkrijgen over de verschillende types van kamers, de verloskamer en de neonatologie.

De informatieavond gaat door elke derde dinsdag van de maand en is volledig gratis. Om organisatorische redenen vragen we wel om je vooraf in te schrijven.

Overzicht data: 13 april, 11 mei, 8 juni, 13 juli, 10 augustus, 14 september, 12 oktober, 9 november, 14 december.

Details infosessie

Omwille van de corona-maatregelen vindt de infosessie, tot nader order, plaats via een livestream. Meer praktische informatie hieromtrent ontvang je via mail na inschrijving. Aanvang: start om 19u30 – einde is voorzien rond 21u30

Inschrijven

Je kan je hiervoor inschrijven vanaf de 32e zwangerschapsweek. Inlichtingen via het nummer 03/491.21.85

Via deze video maak je alvast kennis met onze afdelingen materniteit, verloskamer en couveuse.

Nieuw! Breng een virtueel bezoek aan de materniteit!

Voortaan kan je, wanneer het je zelf past, een virtueel bezoek brengen aan onze materniteit. Op https://virtueletoer.heilighartlier.be breng je een 360° bezoek aan onze verloskamers, alle types verblijfkamers, de operatiezaal en de couveuseafdeling. In elke ruimte vind je verschillende infopunten. Klik op deze punten voor meer uitleg.