Werkzaamheden in het Heilig Hart

Op deze pagina blijf je op de hoogte van alle (verbouwings)werken in het ziekenhuis. Wegwijzers leiden je steeds naar de juiste locatie.

Chirurgisch dagziekenhuis

Vanaf 17 oktober 2022 zal het chirurgisch dagziekenhuis werken op twee verdiepingen in plaats van één. Patiënten dienen zich nog steeds aan te melden aan het secretariaat op de tweede verdieping via route 170. Er kan tijdelijk (geluids)hinder zijn omdat er een verbinding gemaakt wordt met de nieuwbouwvleugel. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Dakwerken blok A (geriatrie, revalidatie)

Begin maart 2024 starten dakwerken aan blok A. Dit is het gebouw waar Revalier zich bevindt, alsook de pijnkliniek Algolier, de revalidatieafdelingen, dagtherapie paaz, palliatieve zorgen en geriatrie A4.

Het dak zal er volledig vernieuwd worden: er komt bijkomende isolatie en een nieuwe roofing. Deze werken kaderen in een groter vervolgproject, namelijk het plaatsen van zonnepanelen later dit jaar. 

Deze werken starten begin maart met voorbereidende werken. Eerst wordt de huidige ballast (grind) op het dak verwijderd. Daarna beginnen de effectieve dakwerken. 

De werken zullen in totaal zo’n 6 weken duren. Over het algemeen zal er weinig tot geen (geluids)hinder zijn, behalve wanneer de ballast wordt weggezogen met een kraanwagen. Onze excuses alvast voor het eventuele ongemak. Patiënten die verblijven in het ziekenhuis en last hebben van het lawaai, kunnen bij de verpleging oordopjes vragen.