Werkzaamheden in het Heilig Hart

Op deze pagina blijf je op de hoogte van alle (verbouwings)werken in het ziekenhuis. Wegwijzers leiden je steeds naar de juiste locatie.

Chirurgisch dagziekenhuis

Vanaf 17 oktober 2022 zal het chirurgisch dagziekenhuis werken op twee verdiepingen in plaats van één. Patiënten dienen zich nog steeds aan te melden aan het secretariaat op de tweede verdieping via route 170. Er kan tijdelijk (geluids)hinder zijn omdat er een verbinding gemaakt wordt met de nieuwbouwvleugel. Lees meer in dit nieuwsbericht.

Verbouwingen pediatrie

De ene verbouwing is nog maar net een feit, of we komen al met nieuw verbouwnieuws: op de derde verdieping van blok E wordt een volledig nieuwe consultatiezone gebouwd voor onze pediatrie. Deze zone werd tot nu toe gebruikt als archiefruimte en bevindt zich op hetzelfde verdiep als de kinderafdeling. Deze ruimtes werden leeggemaakt zodat ze verbouwd kunnen worden tot consultatiezone.

Concreet starten de de werken op woensdag 6 september 2023. Eerst wordt de werfzone ingericht, daarom zullen er ook een aantal parkeerplaatsen op de personeelsparking afgesloten worden. Vanaf volgende week starten er sloopwerken, om dan over te gaan tot heropbouw. 

Er komen 6 consultatieruimtes, een ontvangstbalie en een wachtruimte. Als alles goed gaat, zullen de werken afgerond zijn tegen het einde van dit jaar. 

Een verbouwing brengt jammer genoeg ook steeds (geluids)hinder met zich mee. Onze excuses alvast hiervoor, we doen er alles aan om de hinder te beperken.