Werkzaamheden in het Heilig Hart

Op deze pagina blijf je op de hoogte van alle (verbouwings)werken in het ziekenhuis. Wegwijzers leiden je steeds naar de juiste locatie.

Schilderwerken liften

Tijdens de maand maart 2021 zullen de liften in het ziekenhuis opnieuw geschilderd worden. Dit kan tijdelijk een storing geven aan de lift waar geschilderd wordt. Onze excuses voor het ongemak.

Werken in blok D, gelijkvloers (voorjaar 2021)

Tijdens het voorjaar van 2021 zullen er verbouwingswerken doorgaan in de gang op het gelijkvloers van blok D (richting materniteit en kinderafdeling). We bereiden immers een uitbreiding voor van onze diensten fertiliteit en endocrinologie. Enkel patiënten die een behandeling krijgen bij de niersteenvergruizer kunnen hier geluidshinder van ondervinden. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Mogelijke lawaaihinder in de polikliniek (september 2020)

Onze dienst spoedgevallen krijgt een volledige make-over, dat kon je al lezen in dit nieuwsbericht. Maar om een nieuwe dienst op te bouwen, moet er eerst worden afgebroken. Tijdens de maand september kunnen deze ruwe afbraakwerken af en toe voor wat lawaaihinder zorgen, voornamelijk in de raadplegingslokalen van de polikliniek. Onze excuses indien je hinder ondervindt van deze werken. We doen er alles aan om de geluidshinder tot een minimum te beperken.

Vanaf woensdag 24 juni vind je onze dienst spoedgevallen op een tijdelijke andere locatie. De reden hiervoor is dat deze dienst volledig verbouwd wordt.

Bereikbaarheid spoedgevallen vanaf 24/06/2020:

  • Neem de oprit spoedgevallen (naast de bezoekersparking) en rij door tot je aan een bareel komt. Neem een ticket, en begeef je naar de parking. De parkeerplaatsen voor spoedgevallen bevinden zich rechts.
  • Begeef je naar de ingang en meld je aan via de videofoon. Onze onthaalmedewerker laat je binnen, neem de lift tot de eerste verdieping.
  • Bij het betreden van de tijdelijke dienst, kan je even plaatsnemen in de wachtzaal, een triageverpleegkundige komt je zo snel mogelijk halen.
  • Het onthaal om jezelf of je patiënt in te schrijven, bevindt zich in het midden van de afdeling. Wegwijzers leiden je de weg.
  • Bij het verlaten van de spoeddienst, wordt het parkeerticket gevalideerd door de onthaalmedewerkers. Zo kan je zonder betalen opnieuw buiten rijden.
Inrit (tijdelijke) spoedgevallen