Cafetaria

Belangrijke mededeling m.b.t. het Coronavirus:

Omwille van de stijgende coronabesmettingen en de huidige coronasituatie in de ziekenhuizen zijn we, jammer genoeg, genoodzaakt de cafetaria te moeten sluiten voor bezoekers vanaf zaterdag 27 november 2021 en dit voor onbepaalde duur.

Onze voedingsautomaat en drankautomaten blijven uiteraard ten allen tijde beschikbaar. Zo bevindt de voedingsautomaat zich in de centrale inkomhal van het ziekenhuis. Voor een drankje verwijzen we je graag naar onze andere drankautomaten. De automaten met gekoelde en warme dranken bevinden zich t.h.v. lift C (gelijkvloers) en lift G (2de verdieping).

Onze excuses voor het mogelijke ongemak!

Welkom bij het restaurant “HeiligHart Zimmer”. Het restaurant wordt uitgebaat door Compass Group.

Je kan er genieten van een uitgebreid aanbod aan belegde broodjes, verse salades, warme maaltijden en snacks, kindergerechten, gebak en dranken. Het aanbod is trouwens seizoensgebonden. Bekijk hier de volledige menukaart.

Elke week biedt HeilgHart Zimmer ook een weekmenu aan met soep en hoofdgerecht. De weekmenu van deze week kan je hier raadplegen. Bovendien kan je ook genieten van een menudeal van de week. Tijdens de eerste week bestaat deze deal uit een broodje en drankje naar keuze.

Openingsuren:

De cafetaria zal geopend zijn van maandag tot vrijdag tussen 9u en 16u en op zaterdag, zondag en feestdagen van 11u tot 16u.