Een online afspraak maken

Als patiënt van het HeiligHartziekenhuis Lier, kan je via het online afsprakenpatiëntenportaal je persoonlijke gegevens, afspraken, opnamedata, … raadplegen.

Wist je dat er bovendien ook een online app bestaat? Via “Mijn HH Lier” plan je nu je afspraken nog efficiënter in. De app “Mijn HH Lier” is beschikbaar in de Apple App Store of Google Play store.

Uitzonderingen, bij volgende specialisaties is het niet mogelijk om online een afspraak te maken. Voor deze diensten dien je telefonisch een afspraak te maken:

  • Gastro-enterologie: 03/491.27.79. Het secretariaat is, op weekdagen, telefonisch bereikbaar tussen 10u en 12u en 14u en 16u.
  • Pijnkliniek Algolier: 03/491.24.42. Het secretariaat is, op weekdagen, telefonisch bereikbaar tussen 8u en 17u.
  • Mond-, kaak-, aangezichtchirurgie: 03/491.27.36. Het secretariaat is, op weekdagen, telefonisch bereikbaar tussen 8u30 en 12u30 en tussen 13u en 17u.
  • Medische beeldvorming: 03/491.30.40. Het secretariaat is, op weekdagen, telefonisch bereikbaar tussen 8u30 en 16u55. Op zaterdag en zondag is het secretariaat bereikbaar tussen 8u30 en 16u20. Op feestdagen is het afsprakensecretariaat gesloten.
    Opgelet: je betaalt een supplement bij een MR- onderzoek ‘s avonds op weekdagen of in het weekend (en niet op weekdagen tussen 8u en 18u).
  • Revalier: 03/491.27.86. Het secretariaat is, op weekdagen, telefonisch bereikbaar tussen 8u en 18u. Op vrijdag tussen 8u en 16u.
  • Nucleaire geneeskunde: 03/491.30.00. Afspraken kunnen gemaakt worden van maandag tot vrijdag, tussen 8u en 17u. Voor dringende afspraken/annulaties, kan je buiten de uren ook terecht op bovenstaand nummer.

Wist je dat je ook voor jouw kind/familielid online een afspraak kan maken?

In dat geval maak je een account aan door middel van een e-mailadres in plaats van itsme. Je vindt enkele nuttige stappen in dit document. Heb je per ongeluk toch een afspraak gemaakt op jouw eigen naam? Gelieve dit dan telefonisch of aan de inschrijvingsbalie te laten omzetten naar een afspraak voor jouw kind/familielid. Enkel zo kunnen wij de correctheid van behandelingen en onderzoeken garanderen.

Wens je een afspraak te annuleren?

Een afspraak annuleren kan telefonisch via één van onze secretariaten (zie hierboven). Heb je de afspraak online gemaakt via de website of de app op je smartphone? Dan kan je ook online annuleren indien dit langer dan 24u vóór de afspraak gebeurt. Annuleren via e-mail kan helaas niet.

Een handleiding over het maken van een afspraak via het online afsprakenportaal vind je hier.

Maak een afspraak via de online tool

Ga naar het afsprakenportaal

Bijzondere maatregelen coronavirus
(COVID-19)

Blijf op de hoogte van actuele informatie en afspraken die gelden voor bezoekers, patiënten en zorgverleners.

Meer informatie