HeiligHartziekenhuis

‘Een hart voor zorg’, onder dat motto gaan de medewerkers van het HeiligHartziekenhuis Lier dagelijks aan de slag om zo’n 68.000 patiënten per jaar bij een spoedopname, een dag-of meerdaags verblijf te verzorgen. Wij beschikken over de expertise en medische apparatuur om de meeste aandoeningen te behandelen. We werken samen in netwerken om de kwaliteit en continuïteit van zorg te garanderen.

Als regionaal acuut ziekenhuis met een volwaardig zorgaanbod voor een brede regio streven wij naar kwaliteit en innovatie. Daarom is het HeiligHartziekenhuis volop in vernieuwing en stoomt het zich klaar voor de toekomst. Zowel patiënten als medewerkers kunnen daardoor genieten van een kwalitatief en vooruitstrevend ziekenhuis waar veiligheid en samenwerking hoog in het vaandel gedragen worden.

Hiernaast biedt het ziekenhuis alle medewerkers de kans om opleidingen te volgen om zo hun kennis en vaardigheden uit te breiden. Verder gaat er ook speciale aandacht naar een toffe werksfeer en een goede band met je collega’s. Daarbij staan wederzijds respect en open communicatie centraal.

We werken samen met het Imeldaziekenhuis in Bonheiden, het Sint-Maarten ziekenhuis in Mechelen en het AZ Jan Portaels in Vilvoorde, samen vormen we het Briant ziekenhuisnetwerk.

Missie en visie

Lees meer

Onze medewerkers

Lees meer

Kwaliteit en ziekenhuishygiëne

Lees meer

Vergunningen

Lees meer

Leveranciers en derden

Lees meer

Onze geschiedenis

Lees meer

Jaarverslagen

Lees meer

Beslissingen rond levenseinde

Lees meer