Zwangerschap en bevallen in tijden van corona

31 mrt 2020
Deel dit bericht op sociale media:

Het coronavirus zorgt voor heel wat ongerustheid, angst en talloze vragen. Wij begrijpen zeer goed dat deze ongewone situatie onaangenaam is en helemaal niet strookt met de verwachtingen die je had omtrent zwangerschap en bevalling.

Op onze website www.bevalleninlier.be vind je al deze informatie omtrent de impact van het virus op een zwangerschap alsook hoe wij dit op onze dienst aanpakken.
Op de webpagina kan je bovendien een contactformulier terugvinden waarop je als zwangere mama terecht kan. Je vragen worden ondersteund en beantwoord door onze artsen en een psychologe. Via deze weg is er ook mogelijkheid tot een video consultatie indien je dit wenst.

We doen als team ons uiterste best en staan voor je klaar!

Team vroedvrouwen, gynaecologen en kinderartsen

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 feb 2022
Algemeen

Dienst gynaecologie behaalt ECBOG Accreditatie certificaat

...

Lees meer
02 feb 2022
Algemeen

Opbrengst Toekomst voor Senegal vzw 2021

Het team van gynaecologen is blij om ook dit jaar een mooi bedrag te kunnen schenken aan de vzw Toekomst voor Senegal. Het team engageert zich sinds 2019 om bij elke geboorte...

Lees meer
10 sep 2021
Innovatie,Algemeen

Borstkliniek Lier krijgt officiële erkenning “Coördinerend gespecialiseerd oncologisch zorgprogramma voor borstkanker”.

Prachtig nieuws voor onze borstkliniek, want onlangs kregen zij de officiële erkenning als “Coördinerend gespecialiseerd oncologisch zorgprogramma voor borstkanker”. Deze erkenning wordt gegeven wanneer jaarlijks de kaap van 125 nieuwe...

Lees meer