Verras je familielid met een persoonlijke boodschap

09 apr 2020
Deel dit bericht op sociale media:

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen onze patiënten in het ziekenhuis helaas geen bezoek ontvangen. Maar niet getreurd! Wij bieden je de mogelijkheid om je familielid te verrassen met een persoonlijke boodschap. Dit kan op verschillende manieren:

Om toch in contact te blijven met het thuisfront, raden we jou aan een gsm/smartphone, tablet en/of laptop bij de patiënt te laten. In het ziekenhuis is gratis wifi voorzien voor elke patiënt.
Indien je familielid zelf niet beschikt over digitale communicatiekanalen, voorzien wij de mogelijkheid om te videobellen via www.praatbox.be. Ons ziekenhuis stelt tablets ter beschikking voor deze gesprekken. De medewerkers van de dienst patiëntenbegeleiding helpen de patiënten op de kamer met het gebruik van deze tablet. Meer informatie lees je hier.

Je kan jouw familielid in het ziekenhuis ook verrassen met een leuk bericht, foto of videoboodschap:

  • Stuur je bericht, foto of videoboodschap naar sociale.dienst@heilighartlier.be.
  • Ook kinderen kunnen een mooie tekening maken en doorsturen. De sociale dienst maakt een kleurenprint en bezorgt of toont deze aan de patiënt.

Stuur een digitale wenskaart! Kies uit onze twee zelfontworpen kaartjes (miss you BIG time – even KOEkeloeren), laat een persoonlijke boodschap achter en wij doen de rest! Je vindt het invulformulier op deze pagina.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

06 mei 2024
Tentoonstelling

Kris Van Eeckelen en Miek Boons stellen tentoon in mei en juni 2024

Van begin mei tot eind juni 2024 stellen Kris Van Eeckelen en Miek Boons hun werken tentoon in het ziekenhuis. Kris Van Eeckelen is al jaren hobbyfotograaf. Als eindwerk voor...

Lees meer
17 apr 2024
Algemeen

Oplichter gaat rond in naam van het ziekenhuis

Opgepast voor oplichting aan je voordeur. Momenteel gaat een oplichter van deur tot deur. Hij doet zich voor als een werknemer van het ziekenhuis, meer bepaald van het animatieteam. Hij...

Lees meer
27 mrt 2024
Algemeen

Werken voetpad Mechelsestraat

Stad Lier heeft werken gepland aan het voetpad van de Mechelsestraat. De start zou plaatsvinden op 2/4, met een geschatte totale duur der werken van +/- 3 weken tot 19/4....

Lees meer