Verras je familielid met een persoonlijke boodschap

09 apr 2020
Deel dit bericht op sociale media:

Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen onze patiënten in het ziekenhuis helaas geen bezoek ontvangen. Maar niet getreurd! Wij bieden je de mogelijkheid om je familielid te verrassen met een persoonlijke boodschap. Dit kan op verschillende manieren:

Om toch in contact te blijven met het thuisfront, raden we jou aan een gsm/smartphone, tablet en/of laptop bij de patiënt te laten. In het ziekenhuis is gratis wifi voorzien voor elke patiënt.
Indien je familielid zelf niet beschikt over digitale communicatiekanalen, voorzien wij de mogelijkheid om te videobellen via www.praatbox.be. Ons ziekenhuis stelt tablets ter beschikking voor deze gesprekken. De medewerkers van de dienst patiëntenbegeleiding helpen de patiënten op de kamer met het gebruik van deze tablet. Meer informatie lees je hier.

Je kan jouw familielid in het ziekenhuis ook verrassen met een leuk bericht, foto of videoboodschap:

  • Stuur je bericht, foto of videoboodschap naar sociale.dienst@heilighartlier.be.
  • Ook kinderen kunnen een mooie tekening maken en doorsturen. De sociale dienst maakt een kleurenprint en bezorgt of toont deze aan de patiënt.

Stuur een digitale wenskaart! Kies uit onze twee zelfontworpen kaartjes (miss you BIG time – even KOEkeloeren), laat een persoonlijke boodschap achter en wij doen de rest! Je vindt het invulformulier op deze pagina.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer