Bevallen in tijden van Corona

18 jan 2021
Deel dit bericht op sociale media:

We merken dat de huidige corona-situatie in het ziekenhuis voor heel wat ongerustheid zorgt. Toekomstige mama’s hebben heel wat angsten en zitten met talloze vragen. We begrijpen zeer goed dat deze ongewone situatie niet strookt met de verwachtingen die je had omtrent zwangerschap en bevalling, maar zijn van mening dat het coronavirus geen risico’s inhoudt voor je zwangerschap. Als team vroedvrouwen, gynaecologen en kinderartsen doen we ons uiterste best om het voor jou en je partner zo aangenaam mogelijk te maken.

Zowel op de corona-nieuwspagina van het ziekenhuis als op de website www.bevalleninlier.be vind je alle informatie terug omtrent de impact van het virus op jouw zwangerschap alsook de werking van de dienst materniteit in tijden van corona. Je vindt op de webpagina een contactformulier terug waarop je terecht kan om bijkomende vragen te stellen. Jouw vraag wordt dan beantwoord door één van onze artsen en een psychologe.

Aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan voor je klaar!

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

04 dec 2023
Professionals

Welkom cardioloog dr. Alix Lambrecht

...

Lees meer
04 dec 2023
Algemeen

Welkom cardioloog dr. Alix Lambrecht

We verwelkomen deze week dr. Alix Lambrecht in ons ziekenhuis. Ze vervoegt het team cardiologie. Dr. Lambrecht studeerde geneeskunde aan KULeuven en specialiseerde zich in cardiologie aan UZ Leuven, aangevuld...

Lees meer
30 nov 2023
Professionals

Welkom dr. Nathalie Coosemans

...

Lees meer