Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Feestelijke opening nieuwbouwvleugel

Organisatie
Organisator:
HeiligHartziekenhuis Lier

Begin september is het zo ver! Dan openen we de extra nieuwbouwvleugel van het ziekenhuis. In dit hoogtechnologisch gebouw zal de dienst intensieve zorgen een volledig nieuwe afdeling krijgen, samen met de stroke afdeling, en is er ook een uitbreiding van het operatiekwartier, met o.a. een nieuwe ontwaakruimte, inclusief een aparte zone voor kinderen, drie ruime, polyvalente operatiezalen én een zogenaamde ‘hybride’ zaal, allen met de hoogst technologische apparatuur en modernste technieken.

Net vóór de ingebruikname stellen we de deuren open van dit nieuw complex en gunnen we elke geïnteresseerde een blik achter de schermen van de afdelingen waar vaak de meest kritische zorgen aan onze patiënten worden gegeven.

Wil jij er graag bij zijn tijdens de officiële opening? Altijd al eens willen sfeer opsnuiven in een hypermoderne operatiezaal? Of een blik achter de schermen werpen van de dienst intensieve zorgen? Dat kan! Kom langs op zondag 3 september 2023. We verwelkomen je graag met een interactieve rondleiding voor jong en oud! Alle informatie, programma en activiteiten vind je op deze pagina.

TERUG NAAR OVERZICHT