VIP tour Dag van de zorg – 15 mei 2022

Op zondag 15 mei zetten wij onze deuren open voor het grote publiek. Graag nodigen we je uit op onze VIP tour. Zo willen we je de unieke kans bieden om het ziekenhuis als eerste en onder begeleiding van een directielid te ontdekken.

‘Een hart voor zorg’, onder dat motto geven zowat 1200 medewerkers, 140 artsen en 70 vrijwilligers dagelijks het beste van zichzelf om onze patiënten warme en kwaliteitsvolle zorg te bieden.

Onze specialisten staan je graag te woord en nemen je mee op ontdekking achter de schermen van het ziekenhuis. Neem een kijkje in het operatiekwartier, bezoek de pijnkliniek of kom ontdekken hoe wij bouwen aan een vernieuwd ziekenhuis van de toekomst. Alles wordt 100% veilig georganiseerd. Ook voor kleine helden in spé hebben we heel wat leuks in petto.

We bieden jou graag de unieke kans om het ziekenhuis als eerste en onder begeleiding van één van de directieleden te ontdekken. Deze speciale VIP tour start om 10u00, dat is een uurtje vooraleer de deuren opengaan voor het grote publiek. Deze VIP tour duurt ongeveer 45 minuten. Ter afsluiting voorzien we nog een hapje en een drankje.

Wens je graag deel te nemen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!