Welkom aan onze nieuwe maagdarmspecialist, geriater en urgentiearts!

06 sep 2023
Deel dit bericht op sociale media:

dr. Annick Moens – maagdarmspecialist

Vanaf 4 september 2023 maakt dr. Annick Moens voltijds deel uit van de staf maagdarmziekten in ons ziekenhuis. Ze rondde haar opleiding tot maagdarmspecialist af aan de KU Leuven in 2023. dr. Moens combineerde haar interesse in inflammatoire darmziekten (colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn) met haar interesse in wetenschappelijk onderzoek en startte in 2017 – met steun van het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek (FWO) – met haar doctoraatsproject aan de KU Leuven rond de langetermijn veiligheid van biologische behandelingen in inflammatoire darmziekten. Ze rondde dit succesvol af in 2021. Naast haar opleiding te Leuven, was zij ook werkzaam in Turnhout en Bonheiden gedurende één jaar. 

Naast haar voltijdse functie in ons ziekenhuis, zal zij ook als consulent inflammatoire darmziekten actief blijven in het Universitair Ziekenhuis Leuven als ook wetenschappelijk onderzoek blijven verrichten via de Belgian IBD Research and Development (BIRD) group. Welkom, dr. Moens!

Afspraken kunnen gemaakt worden via het online afsprakenplatform https://mijn.heilighartlier.be/ of de app op je smartphone. Een afspraak maken kan ook via het MDL-secretariaat op het nummer 03/491 27 79. Het secretariaat is bereikbaar tussen 10:00 en 12:00 en tussen 14:00 en 16:00. Je kan ze ook bereiken via mdlsecretariaat@heilighartlier.be. 

dr. Valerie Konings – geriater

Op 4 september startte dr. Valerie Konings in ons ziekenhuis. Dr. Konings studeerde geneeskunde aan de KU Leuven tot 2017 en volgde nadien een opleiding tot specialist geriater met afstuderen in juli 2023. Haar bijzondere beroepsinteresses liggen bij osteoporose, valpreventie en de aanpak van dementie. Hiernaast hecht zij veel belang aan kwaliteit, comfort en functionaliteit met behoud van aanwezige autonomie in het leven van ouderen. We wensen haar van harte welkom!

dr. Charlotte Michiels – urgentiearts

Begin deze week trad dr. Charlotte Michiels, na een geruime tijd als arts-specialist-in opleiding te hebben gewerkt, vast in dienst bij het spoedteam als urgentiearts. We zijn blij haar te mogen verwelkomen in het vaste artsenkorps. We wensen haar alle succes toe!

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

23 feb 2024
Algemeen

Bereikbaarheid ziekenhuis tijdens werken Mechelsestraat

Vanaf maandag 26 februari 2024, en dit gedurende twee weken, zullen er werken uitgevoerd worden op de Mechelsesteenweg tussen de Pieter Breughellaan en Sint – Annastraat. Hierdoor wordt deze straat...

Lees meer
09 feb 2024
HR

Inschrijvingen vakantiejobs geopend

Hoewel het aftellen naar de zomermaanden nog even op zich laat wachten, kijken wij al uit naar de periode waarin onze eigen werknemers kunnen genieten van welverdiende vakantie. Om onze...

Lees meer
07 feb 2024
Infosessie

Infosessie borstkanker door dr. Annelies Troch

Infomomenten: voor iedereen geraakt met kanker. Infosessie borstkanker door dr. Annelies Troch. Waar? Lokaal Dienstencentrum Het Schoppeke, Kannuk Davidlaan 25 – 2500 Lier Wanneer? 20 februari 2024 van 13u30 tot 15u30 Inschrijven? Het...

Lees meer