Welkom aan onze nieuwe maagdarmspecialist, geriater en urgentiearts!

06 sep 2023
Deel dit bericht op sociale media:

dr. Annick Moens – maagdarmspecialist

Vanaf 4 september 2023 maakt dr. Annick Moens voltijds deel uit van de staf maagdarmziekten in ons ziekenhuis. Ze rondde haar opleiding tot maagdarmspecialist af aan de KU Leuven in 2023. dr. Moens combineerde haar interesse in inflammatoire darmziekten (colitis ulcerosa en de ziekte van Crohn) met haar interesse in wetenschappelijk onderzoek en startte in 2017 – met steun van het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek (FWO) – met haar doctoraatsproject aan de KU Leuven rond de langetermijn veiligheid van biologische behandelingen in inflammatoire darmziekten. Ze rondde dit succesvol af in 2021. Naast haar opleiding te Leuven, was zij ook werkzaam in Turnhout en Bonheiden gedurende één jaar. 

Naast haar voltijdse functie in ons ziekenhuis, zal zij ook als consulent inflammatoire darmziekten actief blijven in het Universitair Ziekenhuis Leuven als ook wetenschappelijk onderzoek blijven verrichten via de Belgian IBD Research and Development (BIRD) group. Welkom, dr. Moens!

Afspraken kunnen gemaakt worden via het online afsprakenplatform https://mijn.heilighartlier.be/ of de app op je smartphone. Een afspraak maken kan ook via het MDL-secretariaat op het nummer 03/491 27 79. Het secretariaat is bereikbaar tussen 10:00 en 12:00 en tussen 14:00 en 16:00. Je kan ze ook bereiken via mdlsecretariaat@heilighartlier.be. 

dr. Valerie Konings – geriater

Op 4 september startte dr. Valerie Konings in ons ziekenhuis. Dr. Konings studeerde geneeskunde aan de KU Leuven tot 2017 en volgde nadien een opleiding tot specialist geriater met afstuderen in juli 2023. Haar bijzondere beroepsinteresses liggen bij osteoporose, valpreventie en de aanpak van dementie. Hiernaast hecht zij veel belang aan kwaliteit, comfort en functionaliteit met behoud van aanwezige autonomie in het leven van ouderen. We wensen haar van harte welkom!

dr. Charlotte Michiels – urgentiearts

Begin deze week trad dr. Charlotte Michiels, na een geruime tijd als arts-specialist-in opleiding te hebben gewerkt, vast in dienst bij het spoedteam als urgentiearts. We zijn blij haar te mogen verwelkomen in het vaste artsenkorps. We wensen haar alle succes toe!

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

11 jun 2024
Professionals

Pseudonomenclatuur voor niet-GMD houdende huisarts bij voorlopige bewindvoering

...

Lees meer
06 jun 2024
Professionals

Q-lunch voor artsen

Betrokkenheid en engagement van artsen bij het ziekenhuisbrede kwaliteitsbeleid is uitermate belangrijk. Artsen dienen gemotiveerd te zijn om hun eigen discipline binnen een objectief, evidence-based kwaliteitskader te toetsen. Zo kunnen...

Lees meer
29 mei 2024
Algemeen

Medewerkers staan centraal tijdens heuse awardshow met gouden randje

Op donderdag 16 mei 2024 organiseerden we onze jaarlijkse ‘Dag van de medewerker’. Dit jaar kwam daar nog een extraatje mét gouden randje bij: het Gala van het Gouden Hart,...

Lees meer