Warme miniconcertjes voor patiënten en personeel

14 dec 2020
Deel dit bericht op sociale media:

Tijdens deze donkerste dagen van het jaar, waarin bovendien onze patiënten voorlopig nog geen bezoek kunnen krijgen, organiseren we een aantal “warme miniconcertjes” op diverse afdelingen binnen het ziekenhuis.

Zowel muzikale collega’s als professionele muzikanten komen langs om een half uur (of langer) muziek te brengen op onze verblijfsafdelingen en ook in de inkomhal. Patiënten kunnen dan coronaproof genieten van diverse muzieksoorten.

Op die manier hopen we wat extra warmte te brengen voor onze patiënten die hier vaak wat langer verblijven en al een aantal weken geen fysiek bezoek kunnen ontvangen. Ook voor de collega’s zijn er enkele concertjes als dank voor hun eindeloze inzet tijdens dit speciale coronajaar. Zo komen o.m. Blisscraft, Luna en gelegenheidsduo Stefan Wellens en Filip Van Laer een miniconcert brengen.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer