Warme miniconcertjes voor patiënten en personeel

14 dec 2020
Deel dit bericht op sociale media:

Tijdens deze donkerste dagen van het jaar, waarin bovendien onze patiënten voorlopig nog geen bezoek kunnen krijgen, organiseren we een aantal “warme miniconcertjes” op diverse afdelingen binnen het ziekenhuis.

Zowel muzikale collega’s als professionele muzikanten komen langs om een half uur (of langer) muziek te brengen op onze verblijfsafdelingen en ook in de inkomhal. Patiënten kunnen dan coronaproof genieten van diverse muzieksoorten.

Op die manier hopen we wat extra warmte te brengen voor onze patiënten die hier vaak wat langer verblijven en al een aantal weken geen fysiek bezoek kunnen ontvangen. Ook voor de collega’s zijn er enkele concertjes als dank voor hun eindeloze inzet tijdens dit speciale coronajaar. Zo komen o.m. Blisscraft, Luna en gelegenheidsduo Stefan Wellens en Filip Van Laer een miniconcert brengen.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

11 jun 2024
Professionals

Pseudonomenclatuur voor niet-GMD houdende huisarts bij voorlopige bewindvoering

...

Lees meer
06 jun 2024
Professionals

Q-lunch voor artsen

Betrokkenheid en engagement van artsen bij het ziekenhuisbrede kwaliteitsbeleid is uitermate belangrijk. Artsen dienen gemotiveerd te zijn om hun eigen discipline binnen een objectief, evidence-based kwaliteitskader te toetsen. Zo kunnen...

Lees meer
29 mei 2024
Algemeen

Medewerkers staan centraal tijdens heuse awardshow met gouden randje

Op donderdag 16 mei 2024 organiseerden we onze jaarlijkse ‘Dag van de medewerker’. Dit jaar kwam daar nog een extraatje mét gouden randje bij: het Gala van het Gouden Hart,...

Lees meer