Vlot op je bestemming dankzij een nieuwe bewegwijzering

05 mei 2021
Deel dit bericht op sociale media:

Een afspraak in ons ziekenhuis? Dan wijzen wij jou voortaan de weg via een volledig vernieuwd routesysteem! Gedaan met aanwijzingen allerhande. De weg vinden doe je heel makkelijk via routenummers en gekleurde liften.

We maken je wegwijs in ons ziekenhuis via routenummers. Waarom? Dat is duidelijk, flexibel en eenvoudig te begrijpen. Om bovendien eenvoudig het onderscheid te kunnen maken tussen patiënten- en bezoekersliften, gaven we beide een andere kleur. Ben je patiënt en heb je een afspraak bij één van onze specialisten? Dan volg je de routenummer die bij jouw afspraak hoort en verplaats je jezelf met de blauwe lift. Deze routenummers vind je op de wegwijzers doorheen het ziekenhuis. Ook aan elke lift vind je voortaan een overzichtsbord met vermelding van de routenummers. Kom je op bezoek bij een familielid of kennis? Dan neem je de groene lift.

Twijfel je nog of weet je niet op welke kamernummer de patiënt die je wil bezoeken, ligt? Vraag het gerust aan het onthaal!

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer