Verbouwingen pediatrie

11 sep 2023
Deel dit bericht op sociale media:

De ene verbouwing is nog maar net een feit, of we komen al met nieuw verbouwnieuws: op de derde verdieping van blok E wordt een volledig nieuwe consultatiezone gebouwd voor onze pediatrie. Deze zone werd tot nu toe gebruikt als archiefruimte en bevindt zich op hetzelfde verdiep als de kinderafdeling.

Concreet starten de werken op woensdag 6 september 2023. Eerst wordt de werfzone ingericht, vanaf de week nadien starten er sloopwerken, om dan over te gaan tot heropbouw. 

Er komen 6 consultatieruimtes, een ontvangstbalie en een wachtruimte. Als alles goed gaat, zullen de werken afgerond zijn tegen het einde van dit jaar. 

Een verbouwing brengt jammer genoeg ook steeds (geluids)hinder met zich mee. Onze excuses alvast hiervoor, we doen er alles aan om de hinder te beperken. 

Benieuwd hoe de consultatiezone er uit zal zien? De sfeerbeelden geven al een kleine inkijk.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer