Turkse collega’s organiseren een succesvolle steunactie voor slachtoffers aardbeving Turkije.

10 mrt 2023
Deel dit bericht op sociale media:

Gisteren organiseerden enkele van onze Turkse collega’s een steunactie om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en dit door middel van een heuse take-away actie. Alle collega’s kregen de kans om een typisch Turks vlees- of vegetarisch gerecht te bestellen, of een doos Turkse koekjes. En met succes!

“We hebben, samen met andere leden van VTAL, de Turkse Arbeidersvereniging Lier, in totaal zo’n 300 gerechten en 180 koekjesdozen, oftewel 3600 koekjes gemaakt.”

– Sevda en Seren, de twee initiatiefnemers.

Op deze manier werd een bedrag van 4800 euro opgehaald, dat geschonken wordt aan AFAD, de Turkse overheidsdienst voor rampenbeheer.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer