Tentoonstelling van september en oktober

14 sep 2023
Deel dit bericht op sociale media:

Jolien Huyghe (gang sociale dienst)

“Mijn naam is Jolien Huyghe, ik ben 26 jaar. Ik werk zowel met analoge camera’s als digitaal. Mijn werken durven de melancholische en romantische kant op te gaan. Ik wissel graag af tussen zwart-wit en kleur. Mijn inspiratie vind ik in de natuur, films, muziek en zoveel meer.”

Meer van Jolien: Instagram @ten.onder / Flickr @tenonder

Tony Moons (inkomhal)

Tony verhuisde 20 jaar geleden naar Lier. Een tijdje geleden ging hij op pensioen en zet zich nu in voor verschillende kortdurende vrijwilligersopdrachten. In zijn werken als hobbyfotograaf is er geen bepaald onderwerp waar Tony zijn focus op legt. Al zijn de meeste foto’s wel van onvergetelijke reizen en uitstappen.

Silvia Bellekens (gang richting materniteit/pediatrie)

Silvia specialiseert zich in het fotograferen van fine art portretten en beautyshoots. Haar studio is gelegen in Heist-op-den-Berg.

Meer van Silvia: Facebook @FotografieSilvia

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer