Opgelet, werken op de parking!

03 sep 2021
Deel dit bericht op sociale media:

Het is je misschien al opgevallen, we startten sinds kort met het uitbreiden van het aantal parkeerplaatsen op de bezoekersparking van het ziekenhuis. Omdat wij streven naar meer toegankelijkheid, zal de ziekenhuisparking voor patiënten en bezoekers van 248 naar 325 plaatsen stijgen. De werken werden gepland in verschillende fases, tot midden november (afhankelijk van de weersomstandigheden). Deze fasering zorgt ervoor dat we ten alle tijden parkeerplaatsen beschikbaar houden, én de nodige ruimte voor hulpdiensten.

Alleen maar voordelen! Niet enkel zullen er meer parkeerplaatsen zijn, ook zullen de parkeerstroken breder zijn dan de huidige. Daarbij zullen er meer plekken klaarstaan voor mindervalide mensen.

“Bij de herinrichting van de parking maken enkele groenzones inderdaad plaats voor parkeerplaatsen, maar van een verharding daar is geen sprake. We gebruiken namelijk grasdals. Verder moeten er vooral struiken sneuvelen en slechts enkele bomen.”

Algemeen directeur Stefaan Vansteenkiste, bron: Gazet Van Antwerpen

Wij wensen alle gebruikers van de parking alvast hartelijk te danken voor het begrip dat hiervoor opgebracht kan worden.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
22 sep 2023
Themadag, themaweek

Werelddag Dementie: postertentoostelling ‘Sprekende objecten’

Postertentoonstelling ‘Sprekende Objecten’ Elke 4 seconden krijgt iemand ergens ter wereld dementie en door het verouderen van onze samenleving worden steeds meer mensen getroffen door deze aandoening. Geschat wordt dat...

Lees meer