Nieuwe locatie voor het afnemen van een corona-test

05 okt 2021
Deel dit bericht op sociale media:

Vanaf vrijdag 8 oktober zal het afnemen van een corona-test niet meer plaatsvinden in de wiscontainer, maar in het ziekenhuis zelf. De nieuwe locatie bevindt zich vlakbij de oude wiscontainer.

Voor het afnemen van een wisser hoef je je niet eerst aan te melden via de centrale inkomhal van het ziekenhuis, maar schrijf je je rechtstreeks in aan de nieuwe locatie waar een inschrijvingslokaaltje wordt voorzien.

De ingang is voorzien op de kop van het meest linkse gebouw van het ziekenhuis, wanneer je met je gezicht naar het ziekenhuis staat gepositioneerd. Wegwijzers leiden je de weg vanop de bezoekersparking. Je hoeft dus niet eerst langs de centrale inkomhal te passeren.

Openingsuren

Het afnemen van een corona-test kan van maandag t.e.m. zaterdag, met uitzondering van donderdag. Tussen 10u en 12u worden wissers afgenomen voor patiënten die een onderzoek of ingreep dienen te ondergaan, niet gevaccineerd zijn of langer dan één nacht in het ziekenhuis dienen te blijven (met uitzondering op donderdag). Tussen 12u15 en 13u30 worden wissers afgenomen betreffende evenementen, reizen en hoog-risicocontacten (met uitzondering donderdag en op zaterdag).

De foto hieronder toont je waar de ingang zich bevindt. De ingang is ter hoogte van de witte deur onderaan het gebouw.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

14 sep 2023
Algemeen

Tentoonstelling van september en oktober

Jolien Huyghe (gang sociale dienst) “Mijn naam is Jolien Huyghe, ik ben 26 jaar. Ik werk zowel met analoge camera’s als digitaal. Mijn werken durven de melancholische en romantische kant...

Lees meer
11 sep 2023
Algemeen

Verbouwingen pediatrie

...

Lees meer
06 sep 2023
Algemeen

Welkom aan onze nieuwe maagdarmspecialist, geriater en urgentiearts!

...

Lees meer