Lierse Vlaaikeswandeling 2023 was opnieuw een succes!

21 nov 2023
Deel dit bericht op sociale media:

De Lierse Vlaaikeswandeling 2023 was opnieuw een succes! Bijna 1400 wandelaars zette zich in voor het oncologisch centrum en genoten van een Liers Vlaaike. De vorige twee edities kenden al een mooie opbrengst. Het minder goede weer dit jaar hield gelukkig de wandelaars niet thuis en zo kon er maar liefst 13.500 euro worden ingezameld. “We zijn erg blij met deze opbrengst en danken alle aanwezigen van harte. Uiteraard willen we ook alle medewerkers voor en achter de schermen en onze sponsers in de bloemetjes zeten, zonder ieders hulp zou dit evenement niet mogelijk zijn” vertellen onze oncocoachen. 

De centjes worden gebruikt voor verschillende projecten: het aanbieden van een muts voor patiënten met haarverlies, nagellak voor patiënten met broze nagels door de therapie en hydraterende handschoenen. Ook organiseren we creatieve workshops doorheen het jaar, een culturele avond voor patiënten en familie en hartverwarmende initiatieven tijdens de kerstperiode.

Bedankt aan alle aanwezigen!

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

04 dec 2023
Professionals

Welkom cardioloog dr. Alix Lambrecht

...

Lees meer
04 dec 2023
Algemeen

Welkom cardioloog dr. Alix Lambrecht

We verwelkomen deze week dr. Alix Lambrecht in ons ziekenhuis. Ze vervoegt het team cardiologie. Dr. Lambrecht studeerde geneeskunde aan KULeuven en specialiseerde zich in cardiologie aan UZ Leuven, aangevuld...

Lees meer
30 nov 2023
Professionals

Welkom dr. Nathalie Coosemans

...

Lees meer