Let’s meet! Jobevent – 21 november

02 nov 2023
Deel dit bericht op sociale media:

Op dinsdag 21 november 2023 organiseren we opnieuw een jobevent in het ziekenhuis. Tussen 16u30 en 19u30 is iedereen die geïnteresseerd is in een job in de zorg welkom voor een blik achter de schermen van onze zorgafdelingen, een gezellige babbel met onze collega’s en een hapje en drankje. 

Programma

  • 16u30: Onthaal en verwelkoming
  • 17u00: Blik achter de schermen van onze verschillende zorgafdelingen, meet & greet met de collega’s en dit alles met een hapje en een drankje.
  • 19u30: Einde

Voor wie?

Verpleegkundigen, vroedkundigen, medewerkers centrale sterilisatie, medisch laboratoriumtechnologen, apotheek assistenten, zorgkundigen en logistieke medewerkers. Zowel studenten als werkenden zijn van harte welkom!

Hoe gaan we te werk?

Na jouw inschrijving sturen wij daags voor ons jobevent een reminder per sms. Tijdens jouw bezoek op 21 november maak je kennis met ons ziekenhuis, onze manier van werken en je toekomstige warme collega’s. Overtuigen we elkaar? Dan spreken we samen de volgende stappen af. Neem zeker je mondmasker mee tijdens jouw bezoek.

Inschrijvingen doe je hier en kan tot 16 november.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

04 dec 2023
Professionals

Welkom cardioloog dr. Alix Lambrecht

...

Lees meer
04 dec 2023
Algemeen

Welkom cardioloog dr. Alix Lambrecht

We verwelkomen deze week dr. Alix Lambrecht in ons ziekenhuis. Ze vervoegt het team cardiologie. Dr. Lambrecht studeerde geneeskunde aan KULeuven en specialiseerde zich in cardiologie aan UZ Leuven, aangevuld...

Lees meer
30 nov 2023
Professionals

Welkom dr. Nathalie Coosemans

...

Lees meer