Laatste patiënt met COVID-19 heeft ons ziekenhuis verlaten

03 jul 2020
Deel dit bericht op sociale media:

Op donderdag 2 juli mocht de laatste patiënt die met COVID-19 besmetting in ons ziekenhuis was opgenomen, naar huis vertrekken.

Op 4 maart 2020 werd de eerste positieve test afgelegd op de dienst spoedgevallen van het Lierse ziekenhuis. Sindsdien zijn er in totaal 231 patiënten opgenomen in het ziekenhuis met COVID-19 besmetting, waarvan 36 op intensieve zorgen. 43 patiënten overleden ten gevolge van het coronavirus.

“We zijn blij dat ons ziekenhuis zo goed was voorbereid en dus vlot alle patiënten heeft kunnen opvangen tijdens de piek van besmettingen,” zegt Stefaan Vansteenkiste, algemeen directeur, “en we blijven uiteraard waakzaam. Ik wil al onze medewerkers dan ook van harte bedanken voor hun inzet tijdens de afgelopen, toch wel bijzonere, periode.”

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

11 jun 2024
Professionals

Pseudonomenclatuur voor niet-GMD houdende huisarts bij voorlopige bewindvoering

...

Lees meer
06 jun 2024
Professionals

Q-lunch voor artsen

Betrokkenheid en engagement van artsen bij het ziekenhuisbrede kwaliteitsbeleid is uitermate belangrijk. Artsen dienen gemotiveerd te zijn om hun eigen discipline binnen een objectief, evidence-based kwaliteitskader te toetsen. Zo kunnen...

Lees meer
29 mei 2024
Algemeen

Medewerkers staan centraal tijdens heuse awardshow met gouden randje

Op donderdag 16 mei 2024 organiseerden we onze jaarlijkse ‘Dag van de medewerker’. Dit jaar kwam daar nog een extraatje mét gouden randje bij: het Gala van het Gouden Hart,...

Lees meer