Laatste patiënt met COVID-19 heeft ons ziekenhuis verlaten

03 jul 2020
Deel dit bericht op sociale media:

Op donderdag 2 juli mocht de laatste patiënt die met COVID-19 besmetting in ons ziekenhuis was opgenomen, naar huis vertrekken.

Op 4 maart 2020 werd de eerste positieve test afgelegd op de dienst spoedgevallen van het Lierse ziekenhuis. Sindsdien zijn er in totaal 231 patiënten opgenomen in het ziekenhuis met COVID-19 besmetting, waarvan 36 op intensieve zorgen. 43 patiënten overleden ten gevolge van het coronavirus.

“We zijn blij dat ons ziekenhuis zo goed was voorbereid en dus vlot alle patiënten heeft kunnen opvangen tijdens de piek van besmettingen,” zegt Stefaan Vansteenkiste, algemeen directeur, “en we blijven uiteraard waakzaam. Ik wil al onze medewerkers dan ook van harte bedanken voor hun inzet tijdens de afgelopen, toch wel bijzonere, periode.”

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer