Kies jij ook voor de zorg?

19 mei 2023
Deel dit bericht op sociale media:


Via het Project #kiesvoordezorg, een initiatief van Febi, kunnen werknemers uit andere sectoren hun carrière een nieuwe wending geven en ook zorgheld worden. Ook wij als ziekenhuis nemen deel aan dit project en zetten onze deuren open voor nieuw talent.

Hoe gaat het in zijn werk? Na een kwalificatieronde, kan men gedurende de opleiding tot zorgkundige of verpleegkundige, werknemer van ons ziekenhuis worden en (indien mogelijk) stage lopen. Tijdens de zomermaanden zal men ook aan de slag kunnen gaan op de afdeling, als werknemer.

​​​​​​​Ken jij mensen die een hart hebben voor zorg, maar hun hart nog moeten volgen? Laat hen dan zeker eens een kijkje nemen op de website van FeBi. Neem ook zeker een kijkje op onze vacaturepagina indien een job in de zorg voor jou een match-made-in-heaven is.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

17 mei 2023
Themadag, themaweek

Stoppen met roken? Kom langs op 31 mei en doe de test!

Op woensdag 31 mei is het de internationale antitabakdag. Op die dag zetten ook wij het thema ‘stoppen met roken’ in de kijker. Kom langs tussen 11u en 16u in...

Lees meer
24 apr 2023
Algemeen,Themadag, themaweek

Stop in mei met roken met de steun van je buddy

🚬❌ Mei = rookstopmaand. Wist je dat wie één maand stopt met roken 5 keer meer kans heeft om definitief te stoppen? Elk jaar sterven nog steeds 14 000 mensen...

Lees meer
20 apr 2023
Algemeen,Innovatie

Maak nu ook je afspraak met onze zorgverleners via je smartphone

...

Lees meer