Kies jij ook voor de zorg?

19 mei 2023
Deel dit bericht op sociale media:


Via het Project #kiesvoordezorg, een initiatief van Febi, kunnen werknemers uit andere sectoren hun carrière een nieuwe wending geven en ook zorgheld worden. Ook wij als ziekenhuis nemen deel aan dit project en zetten onze deuren open voor nieuw talent.

Hoe gaat het in zijn werk? Na een kwalificatieronde, kan men gedurende de opleiding tot zorgkundige of verpleegkundige, werknemer van ons ziekenhuis worden en (indien mogelijk) stage lopen. Tijdens de zomermaanden zal men ook aan de slag kunnen gaan op de afdeling, als werknemer.

​​​​​​​Ken jij mensen die een hart hebben voor zorg, maar hun hart nog moeten volgen? Laat hen dan zeker eens een kijkje nemen op de website van FeBi. Neem ook zeker een kijkje op onze vacaturepagina indien een job in de zorg voor jou een match-made-in-heaven is.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

04 dec 2023
Professionals

Welkom cardioloog dr. Alix Lambrecht

...

Lees meer
04 dec 2023
Algemeen

Welkom cardioloog dr. Alix Lambrecht

We verwelkomen deze week dr. Alix Lambrecht in ons ziekenhuis. Ze vervoegt het team cardiologie. Dr. Lambrecht studeerde geneeskunde aan KULeuven en specialiseerde zich in cardiologie aan UZ Leuven, aangevuld...

Lees meer
30 nov 2023
Professionals

Welkom dr. Nathalie Coosemans

...

Lees meer