Hartverwarmende initiatieven

19 mrt 2020
Deel dit bericht op sociale media:

We krijgen de laatste dagen heel veel steun vanuit verschillende hoeken. Hier zijn we erg dankbaar voor. Zo zijn er verschillende grote en kleinere initiatieven om ons ziekenhuis te steunen. Enkele voorbeelden:

Transportbedrijf Van Hool schonk bijna 3000 mondmaskers aan ons ziekenhuis. Deze worden normaal gezien gebruikt voor het productieproces. Bovendien hebben ze ook nog een zestigtal veiligheidsbrillen en 375 wegwerpoveralls aan ons ziekenhuis geschonken. Een tandarts bracht ook zijn voorraad binnen.

Butler Services uit Broechem bracht op woensdag 18 maart 5 kg pasta naar de afdeling intensieve zorgen. Ook Petit Cuistot uit Lier denkt aan ons. Zo zal hij op regelmatige basis maaltijden brengen voor ons zorgpersoneel.

Bedankt aan al deze kleine en grotere initiatieven voor jullie steun!

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

11 jun 2024
Professionals

Pseudonomenclatuur voor niet-GMD houdende huisarts bij voorlopige bewindvoering

...

Lees meer
06 jun 2024
Professionals

Q-lunch voor artsen

Betrokkenheid en engagement van artsen bij het ziekenhuisbrede kwaliteitsbeleid is uitermate belangrijk. Artsen dienen gemotiveerd te zijn om hun eigen discipline binnen een objectief, evidence-based kwaliteitskader te toetsen. Zo kunnen...

Lees meer
29 mei 2024
Algemeen

Medewerkers staan centraal tijdens heuse awardshow met gouden randje

Op donderdag 16 mei 2024 organiseerden we onze jaarlijkse ‘Dag van de medewerker’. Dit jaar kwam daar nog een extraatje mét gouden randje bij: het Gala van het Gouden Hart,...

Lees meer