Gewijzigde werkwijze voor coronatests

08 okt 2020
Deel dit bericht op sociale media:

Wie een bepaalde operatie of een onderzoek ondergaat in ons ziekenhuis, moet 48u op voorhand een coronatest laten afnemen. Dit is enkel van toepassing wanneer je behandelend arts je hierover instructies heeft gegeven. Hiervoor kan je terecht in onze “wiscontainer”. Maar opgelet, vanaf 9 oktober bevindt deze container zich op een nieuwe locatie!

Voortaan bereik je de wiscontainer via de inrit van de bezoekersparking. Ga na het binnenrijden meteen links, je ziet de container uiterst links op de parking. Er zijn ook enkele parkeerplaatsen voorbehouden voor deze test.

Maar dat is niet alles. Wie een coronatest moet laten afnemen, moet hiervoor voortaan een afspraak maken. Dit kan telefonisch, via 03/491 26 60, of via het afsprakenportaal http://mijnzorg.heilighartlier.be voor wie al eens eerder in het ziekenhuis kwam. Heeft je behandelend arts al een afspraak voor jou gemaakt? Dan hoef je zelf niets meer te doen.

De wiscontainer voor het afnemen van een coronatest bevindt zich op de bezoekersparking.

Ook de mogelijke tijdstippen waarop je kan langskomen voor je coronatest, zijn gewijzigd. Je vindt de nieuwe openingsuren hieronder.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

12 jan 2022
Corona

Vanaf 13 januari tijdelijk geen bezoek meer toegelaten

Gezien de stijgende coronacijfers, de soepelere test- en quarantaineregels, de grote besmettelijkheid van de omikronvariant, en voor de veiligheid van onze patiënten en medewerkers, zien we ons genoodzaakt om tijdelijk geen bezoek meer toe te laten in het ziekenhuis...

Lees meer
23 dec 2021
Algemeen

Nieuwe stille ruimte zorgt voor een moment van rust, stilte, troost en verbinding

Wie nood heeft aan een moment van rust, stilte, troost of verbinding, samen of alleen, kan voortaan terecht in de gloednieuwe stille ruimte. “Dit is een plek waar je tot...

Lees meer