Extra troef voor recent afgestudeerde zorg- en verpleegkundigen

HR
04 okt 2022
HR
Deel dit bericht op sociale media:

Het HeiligHartziekenhuis Lier start met een opmerkelijke campagne voor recent afgestudeerde zorg- en verpleegkundigen, of voor zij die minder dan 5 jaar ervaring hebben in het beroep. Wie aan de slag gaat in het Lierse ziekenhuis, krijgt namelijk meteen een “baremieke anciënniteit” van 5 jaar. Deze bepaalt mee het loon dat je als zorg- of verpleegkundige krijgt. Wie minder dan 5 jaar ervaring heeft, valt bijgevolg van bij de start al in een hogere loonschaal, wat resulteert in een hoger nettoloon op het einde van de maand.

“We bieden deze extra troef aan om enthousiaste nieuwe collega’s aan te trekken” zegt algemeen directeur Stefaan Vansteenkiste. “Ook wij zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerde zorgverleners die onze teams willen versterken. We boden al een mooi pakket aan voordelen aan, waaronder bv. maaltijdcheques, een mooi aantal vakantiedagen, een treinabonnement en een bewaakte fietsenstalling voor de sportievelingen. Ook de hartige, warme en collegiale sfeer is een gekende meerwaarde van dit ziekenhuis. Nu gaan we nog een stapje verder door zorg- en verpleegkundigen die minder dan 5 jaar ervaring hebben, meteen een hoger loon te geven. Geen reden dus om niet voor ons te kiezen” aldus Stefaan Vansteenkiste.

Wie alle troeven van het ziekenhuis wil ontdekken, kan terecht op de vacaturepagina of schrijft alvast 29 november in de agenda voor het eerstkomende jobcafé.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer