Een dagingreep of onderzoek in het chirurgisch dagziekenhuis? Vanaf 5 juni nieuwe route!

05 jun 2023
Deel dit bericht op sociale media:

Kom je naar het ziekenhuis voor een ingreep of onderzoek in het chirurgisch dagziekenhuis (dus zonder overnachting)? Opgelet dan, want vanaf maandag 5 juni moet je je aanmelden via routenummer 160, op de eerste verdieping.

Er staat een grote verbouwing in de planning van het chirurgisch dagziekenhuis later dit jaar. Om al wat voorbereidende werken uit te voeren, moet deze afdeling dus tijdelijk verhuizen en zich verdelen op twee verdiepen. Dit betekent heel concreet dat je, na jezelf aangemeld te hebben via de kiosken in de inkomhal van het ziekenhuis, je via route 160 zal geleid worden naar het eerste verdiep voor de onthaalbalie van het chirurgisch dagziekenhuis. De medewerkers daar ontvangen je en wijzen je de weg.

Deze verbouwingswerken kunnen helaas ook af en toe wat geluidshinder met zich meebrengen. Uiteraard doen we er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Onze excuses alvast voor het eventuele ongemak. We kijken wel uit naar de grote verbouwing, die vermoedelijk afgerond zal zijn in 2025, en waar we al onze patiënten kunnen ontvangen in een volledig vernieuwd chirurgisch dagziekenhuis.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

11 jun 2024
Professionals

Pseudonomenclatuur voor niet-GMD houdende huisarts bij voorlopige bewindvoering

...

Lees meer
06 jun 2024
Professionals

Q-lunch voor artsen

Betrokkenheid en engagement van artsen bij het ziekenhuisbrede kwaliteitsbeleid is uitermate belangrijk. Artsen dienen gemotiveerd te zijn om hun eigen discipline binnen een objectief, evidence-based kwaliteitskader te toetsen. Zo kunnen...

Lees meer
29 mei 2024
Algemeen

Medewerkers staan centraal tijdens heuse awardshow met gouden randje

Op donderdag 16 mei 2024 organiseerden we onze jaarlijkse ‘Dag van de medewerker’. Dit jaar kwam daar nog een extraatje mét gouden randje bij: het Gala van het Gouden Hart,...

Lees meer