Een dagingreep of onderzoek in het chirurgisch dagziekenhuis? Vanaf 5 juni nieuwe route!

05 jun 2023
Deel dit bericht op sociale media:

Kom je naar het ziekenhuis voor een ingreep of onderzoek in het chirurgisch dagziekenhuis (dus zonder overnachting)? Opgelet dan, want vanaf maandag 5 juni moet je je aanmelden via routenummer 160, op de eerste verdieping.

Er staat een grote verbouwing in de planning van het chirurgisch dagziekenhuis later dit jaar. Om al wat voorbereidende werken uit te voeren, moet deze afdeling dus tijdelijk verhuizen en zich verdelen op twee verdiepen. Dit betekent heel concreet dat je, na jezelf aangemeld te hebben via de kiosken in de inkomhal van het ziekenhuis, je via route 160 zal geleid worden naar het eerste verdiep voor de onthaalbalie van het chirurgisch dagziekenhuis. De medewerkers daar ontvangen je en wijzen je de weg.

Deze verbouwingswerken kunnen helaas ook af en toe wat geluidshinder met zich meebrengen. Uiteraard doen we er alles aan om dit tot een minimum te beperken. Onze excuses alvast voor het eventuele ongemak. We kijken wel uit naar de grote verbouwing, die vermoedelijk afgerond zal zijn in 2025, en waar we al onze patiënten kunnen ontvangen in een volledig vernieuwd chirurgisch dagziekenhuis.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer