De cafetaria gaat weer open op maandag 25 oktober

22 okt 2021
Deel dit bericht op sociale media:

Goed nieuws! Vanaf maandag 25 oktober kan je opnieuw terecht in de cafetaria van het ziekenhuis. De cafetaria zal geopend zijn van maandag tot vrijdag tussen 9u en 16u en op zaterdag, zondag en feestdagen van 11u tot 16u.

​​​​​​​De cafetaria kreeg de naam “HeiligHart Zimmer” en wordt uitgebaat door Compass Group. We heten ieder van hen dan ook hartelijk welkom in ons ziekenhuis en wensen hen alvast een goede start toe. 

Je kan genieten van een uitgebreid aanbod aan belegde broodjes, verse salades, warme maaltijden en snacks, kindergerechten, gebak en dranken. Het aanbod is trouwens seizoensgebonden. 

Elke week biedt HeilgHart Zimmer ook een weekmenu aan met soep en hoofdgerecht. Bovendien kan je ook genieten van een menudeal van de week. Tijdens de eerste week bestaat deze deal uit een broodje en drankje naar keuze.

Meer informatie vind je hier.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

14 sep 2023
Algemeen

Tentoonstelling van september en oktober

Jolien Huyghe (gang sociale dienst) “Mijn naam is Jolien Huyghe, ik ben 26 jaar. Ik werk zowel met analoge camera’s als digitaal. Mijn werken durven de melancholische en romantische kant...

Lees meer
11 sep 2023
Algemeen

Verbouwingen pediatrie

...

Lees meer
06 sep 2023
Algemeen

Welkom aan onze nieuwe maagdarmspecialist, geriater en urgentiearts!

...

Lees meer