Dag Tegen Kanker 2022

14 okt 2022
Deel dit bericht op sociale media:

​Op donderdag 21 oktober is het de #dagtegenkanker. Op deze dag steken we met z’n allen oncologische patiënten en hun naasten een groot hart onder de riem, en tonen we hen dat ze omringd zijn door mensen die hen steunen. Hoe? Door het gele lintje op te spelden, door solidariteit te tonen op social media of zoals het ziekenhuis verwenactiviteiten te organiseren voor oncologische patiënten.

Ook dit jaar hebben we een mooi programma klaarstaan. Zo kunnen oncologische patiënten genieten van een hand- of voetmassage of zelf de handen uit de mouwen steken en een eigen kunstwerk maken. Ann Segers van Dress for more Happiness geeft persoonlijk kleuradvies met handige tips om er opnieuw stralend uit te zien. En tot slot, wie volledig tot rust wil komen, kan deelnemen aan een mindfullness sessie van één van onze psychologen.

Hoe doe je mee? Inschrijven is verplicht en doe je via: karen.vanschoonbeek@heilighartlier.be of via: 03 491 22 03.
Opgelet! Enkel oncologische patiënten kunnen zich inschrijven.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

04 dec 2023
Professionals

Welkom cardioloog dr. Alix Lambrecht

...

Lees meer
04 dec 2023
Algemeen

Welkom cardioloog dr. Alix Lambrecht

We verwelkomen deze week dr. Alix Lambrecht in ons ziekenhuis. Ze vervoegt het team cardiologie. Dr. Lambrecht studeerde geneeskunde aan KULeuven en specialiseerde zich in cardiologie aan UZ Leuven, aangevuld...

Lees meer
30 nov 2023
Professionals

Welkom dr. Nathalie Coosemans

...

Lees meer