Covid Safe Ticket verplicht in onze cafetaria

28 okt 2021
Deel dit bericht op sociale media:

Het Overlegcomité kondigde deze week een aantal verstrengde maatregelen aan om de toegenomen viruscirculatie opnieuw af te remmen. 

Eén van de verstrengde maatregelen is het Covid Safe Ticket of CST in de horecaVanaf 1 november is het verplicht je CST te tonen in alle horecazaken in Vlaanderen. Dat wil zeggen dat je ook in onze cafetaria voortaan je Coronapas zal moeten tonen. Er zal een medewerker van de cafetaria aan het begin van de toonbank staan om het CST na te kijken. 

Onze voedingsautomaat en drankautomaten (in de inkomhal en op de andere locaties) blijven uiteraard ten allen tijde beschikbaar. 

Bedankt voor je begrip!

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer