Al meer dan 84% van de medewerkers gevaccineerd

05 mrt 2021
Deel dit bericht op sociale media:

Deze week was het vaccinatieteam druk in de weer om zoveel mogelijk medewerkers, artsen, vrijwilligers en artsen in opleiding te vaccineren. Het ziekenhuis kan bijgevolg met trots zeggen dat al minstens 84% van al de medewerkers gevaccineerd is.

Zeker 84% van het personeel heeft tenminste één prik gehad, sommige onder hen hebben deze week hun tweede vaccinatie gekregen. In werkelijkheid ligt dit cijfer hoger omdat sommige werknemers ook in andere ziekenhuizen tewerkgesteld zijn en zich vervolgens elders hebben laten vaccineren.

“Eindelijk terug op weg naar het normale.”

We zijn er natuurlijk nog niet, maar de eindmeet komt stilaan in zicht. De volgende weken zijn dan ook bestemd voor verdere vaccinatie. We hopen samen met iedereen om terug iemand te kunnen knuffelen, of een drankje te nuttigen met vrienden of familie. En om terug op een normale manier onze warme zorg voor onze patiënten te kunnen organiseren. Daarom willen we al onze werknemers bedanken en feliciteren voor het enthousiasme tijdens de vaccinatiecampagne!

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer