Al meer dan 84% van de medewerkers gevaccineerd

05 mrt 2021
Deel dit bericht op sociale media:

Deze week was het vaccinatieteam druk in de weer om zoveel mogelijk medewerkers, artsen, vrijwilligers en artsen in opleiding te vaccineren. Het ziekenhuis kan bijgevolg met trots zeggen dat al minstens 84% van al de medewerkers gevaccineerd is.

Zeker 84% van het personeel heeft tenminste één prik gehad, sommige onder hen hebben deze week hun tweede vaccinatie gekregen. In werkelijkheid ligt dit cijfer hoger omdat sommige werknemers ook in andere ziekenhuizen tewerkgesteld zijn en zich vervolgens elders hebben laten vaccineren.

“Eindelijk terug op weg naar het normale.”

We zijn er natuurlijk nog niet, maar de eindmeet komt stilaan in zicht. De volgende weken zijn dan ook bestemd voor verdere vaccinatie. We hopen samen met iedereen om terug iemand te kunnen knuffelen, of een drankje te nuttigen met vrienden of familie. En om terug op een normale manier onze warme zorg voor onze patiënten te kunnen organiseren. Daarom willen we al onze werknemers bedanken en feliciteren voor het enthousiasme tijdens de vaccinatiecampagne!

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

11 jun 2024
Professionals

Pseudonomenclatuur voor niet-GMD houdende huisarts bij voorlopige bewindvoering

...

Lees meer
06 jun 2024
Professionals

Q-lunch voor artsen

Betrokkenheid en engagement van artsen bij het ziekenhuisbrede kwaliteitsbeleid is uitermate belangrijk. Artsen dienen gemotiveerd te zijn om hun eigen discipline binnen een objectief, evidence-based kwaliteitskader te toetsen. Zo kunnen...

Lees meer
29 mei 2024
Algemeen

Medewerkers staan centraal tijdens heuse awardshow met gouden randje

Op donderdag 16 mei 2024 organiseerden we onze jaarlijkse ‘Dag van de medewerker’. Dit jaar kwam daar nog een extraatje mét gouden randje bij: het Gala van het Gouden Hart,...

Lees meer