Aanpassing platform Awell – preoperatieve raadpleging

01 aug 2023
Deel dit bericht op sociale media:

Om je optimaal voor te bereiden voor je ingreep dien je een medische vragenlijst in te vullen. Afhankelijk van het type ingreep, gebeurt dit online of word je uitgenodigd op raadpleging bij de anesthesieverpleegkundige of anesthesist.

De digitale vragenlijsten worden aangeboden door de firma AWELL Health, die hierin gespecialiseerd is en waar de dienst anesthesie mee samenwerkt. Het platform van Awell is sinds 1 augustus 2023 gewijzigd naar een meer gebruiksvriendelijke tool.

Concreet houdt dit in dat er geen begeleiding meer is van AVA en je je als patiënt niet meer moet registreren. Je krijgt voortaan via mail alle info doorgestuurd. In die mail klik je vervolgens op “naar uw zorgpad” om de vragenlijsten in te vullen. De e-mails worden verstuurd vanuit heilighartlier@awellhealth.com.

Mocht je problemen ondervinden om de lijst in te vullen, neem dan contact op met de dienst anesthesie op het nr 03/ 491 24 50, dit elke werkdag tussen 8-17u.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

02 okt 2023
Niet gecategoriseerd

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

...

Lees meer
27 sep 2023
Algemeen

Gezocht! Hulpverlener-ambulancier PIT Lier/112 Berlaar

Ben jij gepassioneerd door alles wat te maken heeft met Dringende Geneeskundige Hulpverlening en wil je echt het verschil maken voor mensen met een acute medische nood? Zoek dan niet...

Lees meer
26 sep 2023
Algemeen

Moeder en kind afdeling verschuift dienstverlening naar prenatale begeleiding

“Moeder en Kind eenheid HeiligHartziekenhuis Lier zet in op detectie en opvolging van psychosociale kwetsbaarheden bij zwangere en pas bevallen vrouwen.”Met deze aankondiging werd in juni 2023 de samenwerking met...

Lees meer