Aanpassing platform Awell – preoperatieve raadpleging

01 aug 2023
Deel dit bericht op sociale media:

Om je optimaal voor te bereiden voor je ingreep dien je een medische vragenlijst in te vullen. Afhankelijk van het type ingreep, gebeurt dit online of word je uitgenodigd op raadpleging bij de anesthesieverpleegkundige of anesthesist.

De digitale vragenlijsten worden aangeboden door de firma AWELL Health, die hierin gespecialiseerd is en waar de dienst anesthesie mee samenwerkt. Het platform van Awell is sinds 1 augustus 2023 gewijzigd naar een meer gebruiksvriendelijke tool.

Concreet houdt dit in dat er geen begeleiding meer is van AVA en je je als patiënt niet meer moet registreren. Je krijgt voortaan via mail alle info doorgestuurd. In die mail klik je vervolgens op “naar uw zorgpad” om de vragenlijsten in te vullen. De e-mails worden verstuurd vanuit heilighartlier@awellhealth.com.

Mocht je problemen ondervinden om de lijst in te vullen, neem dan contact op met de dienst anesthesie op het nr 03/ 491 24 50, dit elke werkdag tussen 8-17u.

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

11 jun 2024
Professionals

Pseudonomenclatuur voor niet-GMD houdende huisarts bij voorlopige bewindvoering

...

Lees meer
06 jun 2024
Professionals

Q-lunch voor artsen

Betrokkenheid en engagement van artsen bij het ziekenhuisbrede kwaliteitsbeleid is uitermate belangrijk. Artsen dienen gemotiveerd te zijn om hun eigen discipline binnen een objectief, evidence-based kwaliteitskader te toetsen. Zo kunnen...

Lees meer
29 mei 2024
Algemeen

Medewerkers staan centraal tijdens heuse awardshow met gouden randje

Op donderdag 16 mei 2024 organiseerden we onze jaarlijkse ‘Dag van de medewerker’. Dit jaar kwam daar nog een extraatje mét gouden randje bij: het Gala van het Gouden Hart,...

Lees meer