Uitbreiding openingsuren wiscontainer

14 aug 2020
Deel dit bericht op sociale media:

Begin deze week startten we opnieuw met het afnemen van coronatests, in de wiscontainer, voor patiënten zonder symptomen die een operatie of onderzoek hebben in ons ziekenhuis. OPGELET: indien jouw onderzoek een test vereist, word je door het ziekenhuis of je behandelend arts opgebeld. Word je niet gebeld, wil dat zeggen dat je geen test moet laten afnemen. Hierover verscheen eerder dit nieuwsbericht.

Vanaf maandag 17/8 passen we onze openingsuren van de wiscontainer aan voor patiënten die wegens werkomstandigheden niet overdag kunnen langskomen voor een wisser. Zij kunnen op maandag, dinsdag en woensdag een test laten afgenomen tussen 18u en 19u, dit enkel op afspraak.

Op donderdag is de wiscontainer gesloten.

De regel om je 48u op voorhand te laten testen, blijft gelden. Je vindt het overzicht hieronder. Wie op maandag een ingreep of onderzoek heeft, komt nog steeds best op vrijdag langs voor de test. Wie ook hier wegens werkomstandigheden niet op vrijdag kan langskomen, kan na het maken van een afspraak ook op zaterdag terecht.

De locatie van de wiscontainer, alsook meer informatie over het resultaat van de test lees je in het voorgaande nieuwsbericht (zie link hierboven).

Deel dit bericht op sociale media:

TERUG NAAR OVERZICHT

Gerelateerde nieuwsberichten

14 sep 2023
Algemeen

Tentoonstelling van september en oktober

Jolien Huyghe (gang sociale dienst) “Mijn naam is Jolien Huyghe, ik ben 26 jaar. Ik werk zowel met analoge camera’s als digitaal. Mijn werken durven de melancholische en romantische kant...

Lees meer
11 sep 2023
Algemeen

Verbouwingen pediatrie

...

Lees meer
06 sep 2023
Algemeen

Welkom aan onze nieuwe maagdarmspecialist, geriater en urgentiearts!

...

Lees meer