Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Praatcafé Dementie

Details
Datum:
28 september 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
gratis
Categorie:
Tags:
, , , , , ,
Site:
https://lier.be/praatcafe-dementie
Organisatie
Organisator:
Stad Lier
Telefoon:
03 8000 300
E-mail:
info@lier.be
Site:
Bekijk de site van Organisator
Locatie
Woonzorgcentrum Paradijs
Transvaalstraat 44
Lier, Antwerpen 2500 België
Telefoon:
03 490 41 11
Site:
Bekijk de site van Locatie

Opnieuw is het Praatcafé Dementie terug met zijn driemaandelijkse bijeenkomst voor familieleden en vrienden van mensen met dementie. Elke keer staat een ander thema centraal.

Het Praatcafé wil dementie bespreekbaar maken en een plaats zijn waar mensen steeds opnieuw met hun vragen en twijfels terecht kunnen. Door de ongedwongen sfeer in het café wordt tevens de mogelijkheid gecreëerd om ervaringen uit te wisselen en contacten te leggen met andere lotgenoten.
In onze regio organiseert ons ziekenhuis opnieuw mee aan deze praatcafés, als partner in de zorgraad van ELZ Pallieterland.

Telkens wordt een deskundige uitgenodigd rond een bepaald aspect van dementie. Dit jaar zijn het er twee! Op dinsdag 28 september 2021 is het de beurt aan Dr. F. Krekelberg en A. Schoenmakers, maar na hun uiteenzetting komt ook een mantelzorger aan het woord die recent deelnam aan de reeks “dementie en nu” dat we zelf organiseerden in het ziekenhuis. ​​​​​​​

Dit praatcafé is in eerste instantie gericht aan mantelzorgers, en gratis te volgen. Het zal online doorgaan, maar er is ook kans dat dit live zal doorgaan in het woonzorgcentrum Paradijs, in de Transvaalstraat 44, 2500 Lier.

Inschrijven is wel verplicht! Dat kan via https://lier.be/praatcafe-dementie 

TERUG NAAR OVERZICHT