Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Let’s meet! Jobevent – 21 november

Details
Datum:
21 november 2023
Tijd:
16:30 - 19:30
Categorie:
Tags:
Locatie
Heilig Hart Ziekenhuis
Mechelsestraat 24
Lier, 2500 België
+ Google Maps

Op dinsdag 21 november 2023 organiseren we opnieuw een jobevent in het ziekenhuis. Tussen 16u30 en 19u30 is iedereen die geïnteresseerd is in een job in de zorg welkom voor een blik achter de schermen van onze zorgafdelingen, een gezellige babbel met onze collega’s en een hapje en drankje.

Programma

  • 16u30: Onthaal en verwelkoming
  • 17u00: Blik achter de schermen van onze verschillende zorgafdelingen, meet & greet met de collega’s en dit alles met een hapje en een drankje.
  • 19u30: Einde

Voor wie?

Verpleegkundigen, vroedkundigen, medewerkers centrale sterilisatie, medisch laboratoriumtechnologen, apotheek assistenten, zorgkundigen en logistieke medewerkers. Zowel studenten als werkenden zijn van harte welkom!

Waar?

HeiligHartziekenhuis Lier. Volg route 256, vergaderzalen. 

Hoe gaan we te werk?

Na jouw inschrijving sturen wij daags voor ons jobevent een reminder per sms. Tijdens jouw bezoek op 21 november maak je kennis met ons ziekenhuis, onze manier van werken en je toekomstige warme collega’s. Overtuigen we elkaar? Dan spreken we samen de volgende stappen af. Neem zeker je mondmasker mee tijdens jouw bezoek.

Kom je met de auto? Dan kan je parkeren op de bezoekersparking van het ziekenhuis. Wij voorzien voor jou een uitrijticketje.

Inschrijvingen doe je hier en kan tot 16 november.

TERUG NAAR OVERZICHT