Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Kom iets drinken en speeddaten in ons jobcafé

Details
Datum:
30 maart 2022
Tijd:
16:30 - 18:30
Kosten:
Gratis
Categorie:
Organisatie
Organisator:
HR-dienst
Locatie
Heilig Hart Ziekenhuis
Mechelsestraat 24
Lier, 2500 België
+ Google Maps

Klopt jouw hart ook voor zorg en zet jij graag een volgende stap in jou professionele carrière? Dat treft! Op woensdag 30 maart 2022 organiseren we een nieuwe editie van ons jobcafé. Kom langs in ons gezellig cafeetje en sla een babbeltje met één van, misschien wel, jouw toekomstige collega’s.

Het jobcafé richt zich tot tweede, derde en laatstejaarsstudenten die op zoek zijn naar een eerste werkuitdaging. Tijdens het jobcafé kunnen onze collega’s extra veel aandacht aan je besteden en samen met jou de verschillende mogelijkheden overlopen.

Je bent welkom vanaf 16u30. Rond 16u45 vindt er een korte presentatie plaats, gegeven door HR-directeur Sofie Peumans en directeur patiëntenzorg Lieve Pelzer, over wie we zijn en waar we als ziekenhuis voor staan.

Nadien kan je, a.d.h.v. speeddaten, een babbeltje slaan met enkele collega-verpleegkundigen. Onze collega’s laten je alvast proeven van wat werken in het ziekenhuis inhoudt en beantwoorden al je vragen.

Uiteraard kan een glaasje cava, een frisse pint of een colaatje niet ontbreken tijdens deze gezellige namiddag. En voor de speelvogels onder jullie, zij kunnen zich wagen aan een leuke caféspelletjes waar je bovendien prijzen mee kan winnen.

Inschrijven is verplicht en doe je hieronder.

Tot binnenkort?

TERUG NAAR OVERZICHT