Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Informatieavond “Arbeid & Bevalling”

Details
Datum:
13 april 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Categorie:
Organisatie
Organisator:
Moeder&Kind
Locatie
Online
België

De vroedvrouwen en gynaecologen van het HeiligHartziekenhuis Lier nodigen je graag uit op één van hun digitale informatieavonden “ Arbeid en bevalling”. Omwille van de coronamaatregelen zijn we genoodzaakt de infosessies, tijdelijk, via een livestream te organiseren.

Tijdens deze digitale informatieavond kom je alles te weten over arbeid en bevalling, over de pasgeboren baby en babyvoeding en over je verblijf op de kraamafdeling. Via een virtuele rondleiding maak je ook kennis met de dienst materniteit.

De informatieavond is volledig gratis. Voorinschrijving is wel vereist!

Inschrijven kan vanaf de 32e zwangerschapsweek of in de maand, voorafgaand aan de maand van de voorziene bevallingsdatum.

Fysieke rondleiding

Vier maal per jaar organiseren we ook, afhankelijk van de coronamaatregelen, een fysieke rondleiding op de dienst materniteit. De rondleidingen vinden plaats in beperkte groepjes.
Inschrijven is verplicht en kan gedurende de hele zwangerschap.

Meer informatie vind je hier.

NIEUW! Voortaan kan je, wanneer het je zelf past, een virtueel bezoek brengen aan onze materniteit. Op https://virtueletoer.heilighartlier.be breng je een 360° bezoek aan onze verloskamers, alle types verblijfkamers, de operatiezaal en de couveuseafdeling. In elke ruimte vind je verschillende infopunten. Klik op deze punten voor meer uitleg.

TERUG NAAR OVERZICHT