UPDATE BEZOEKERSBELEID COVID-19 – 13 JANUARI 2022: GEEN BEZOEK TOEGELATEN

Gezien de stijgende coronacijfers, de soepelere test- en quarantaineregels, de grote besmettelijkheid van de omikronvariant, en voor de veiligheid van onze patiënten en medewerkers, zien we ons genoodzaakt om tijdelijk geen bezoek meer toe te laten in het ziekenhuis en dit met ingang van donderdag 13 januari 2022. Uitzonderingen op de bezoekregeling vind je hier terug.

We beseffen dat dit niet evident is voor onze patiënten, maar doen er alles aan om deze onderbreking zo kort mogelijk te houden om zo de steile en hoge verwachte piek van januari/februari te omzeilen. Hierbij zetten we alles in op de hoogste bescherming van personeel en de laagste kans op outbreaks.

We voorzien opnieuw de mogelijkheid om op allerlei digitale manieren het contact tussen ziekenhuisbed en thuisfront te organiseren. Zo kunnen familieleden of vrienden niet alleen een digitale wens doorsturen via de website, een mail of video bezorgen aan de sociale dienst, maar kan er opnieuw een videocall geboekt worden via Praatbox.  

Dank aan iedereen voor de blijvende inzet en het begrip! 

Reserveer je bezoekmoment

Kom je op bezoek bij een patiënt die opgenomen is in ons ziekenhuis? Dan kan je via de knop hieronder online een bezoekmoment inplannen. Opgelet: om het zo veilig mogelijk te houden voor zowel onze patiënten als onze medewerkers, vragen we je de geldende coronamaatregelen te respecteren.

Heb je een vraag over het reserveren van een bezoekmoment of over de geldende maatregelen? Dan kan je hieronder alle info terugvinden. Heb je toch nog een vraag? Dan mail je bezoek@heilighartlier.be

Plan je bezoekmoment

Wil je een familielid of kennis bezoeken, reserveer dan hier je bezoekmoment.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de bezoekregeling of het reserveren van je bezoekmoment? Kijk eerst of je hier het antwoord vindt.

Lees meer

Overzicht bezoekregels

Hou steeds rekening met de geldende coronamaatregelen. We geven een handig overzicht via deze pagina.

Lees meer